Archives

Bureau Bright – creative marketing agency

Bureau Bright is uitblinker in weldoordachte en uitstekend onderbouwde positionerings- en merktrajecten voor ondernemers die willen groeien. Ik schrijf met plezier aan communicatiemiddelen die uit hun strategieën voortkomen.

Mijn werk voor Bright kan ik niet online delen. Het gaat om de meest uiteenlopende merken in luxe buitenverblijven, instalatietechniek, industrial automation, engineering, koffieservice, uitzendkrachten en detachering, ICT, relaxfauteuils, glassystemen, fietsen en badkamers voor ouderen. Vraag me ernaar.

Websitetekst Trinos

Voor de webondernemers van Trinos mocht ik de tekst van hun nieuwe website schrijven. De kern van hun verhaal is beweging. Een beetje ondernemer weet dat een website of webshop nooit af is. Trinos zorgt ervoor dat de strategie voor online succes met de ondernemer meegroeit.

Inhouse redacteur Summa College

Door het Summa College in Eindhoven ben ik ingeschakeld om de opleidingsteksten van de oude website te herschrijven voor de nieuwe website. Een gigantische klus die binnen een paar maanden geklaard is dankzij de inzet van een klein team schrijvers en communicatieprofessionals.

Van de Berk Bomengids

VandenBerk-bomengids

Voor Van den Berk, een van Europa’s grootste boomkwekerijen, heb ik jarenlang artikelen geschreven voor de Bomengids. Dankzij dit sponsored magazine heb ik inmiddels verstand van bomen van wortel tot kruin. Erg leuk om te doen.

MotoPort Magazine

Van 2005 tot 2008 zat ik in de redactie van MotoPort Magazine, het sponsored magazine van motorketen MotoPort dat vierjaarlijks bij 120.000 motorliefhebbers op de mat valt. Daarmee is het het grootste motorblad van Nederland.

De vier MotoPort Magazines van 2008

De vier MotoPort Magazines van 2008

Het blad werd ontwikkeld door Verwegen Communicatie.